KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

Observera att även om vi strävar efter att svara inom 24 timmar kan detta ta upp till två arbetsdagar. Därför rekommenderar vi att du tar del av den användbara informationen nedan innan du kontaktar oss angående vår betalnings-, frakt-, retur- och återbetalningspolicy.

Leverans och Frakt

När du gör en beställning, dubbelkolla att du ger korrekt leveransuppgifter, inklusive postnummer, adress, namn och annan nödvändig information. Även det enklaste felet eller felaktigheten kan orsaka en stor leveransförsening eller till och med förlust under transporten.

ICKE-AMERIKANSKA FRAKTDESTINATIONER

● Beställningar skickas av en mängd olika registrerade flygleverantörer runt om i världen och du kan enkelt hålla reda på dem själv på nätet med vår leveranstjänst.

● Beroende på destination varierar leveranstiden från 5 till 17 arbetsdagar.

FRAKT- OCH HANTERINGSAVGIFTER

● Vi tar en enda fast frakt- och hanteringsavgift på 283,73 kr per beställning. Detta gäller både internationella beställningar och de beställningar som skickas till Sverige, oavsett hur stor eller liten din beställning är.

Förpackningsmetoder

Vi förstår ditt behov av fullständig integritet och anonymitet när du gör en beställning hos oss. Därför när vi packar och skickar dina varor vidtar vi alla försiktighetsåtgärder för att garantera din integritet genom att aldrig avslöja information för utomstående tjänsteleverantörer.

● Vi anger alldrig vårt företags namn eller något annat på vår fraktsedel. Vi heller inte märker den yttre förpackningen med något som kan antyda det medicinska innehållet.

● Våra paket är aldrig större än nödvändigt för att undvika oönskad uppmärksamhet. Produkter kan tas ur originalförpackningen och packas om försiktigt för att minska förpackningsvolymen. Originalkartonger kan användas för att packa andra produkter vilket ökar sannolikheten för att din försändelse kommer fram i tid.

● Om din beställning är för stor för att passa in i ett av våra vanliga små kuvert, delar vi upp den i lämpligt antal separata kuvert, men du kommer fortfarande att debiteras samma fasta frakt- och hanteringsavgift på 283,73 kr.

● Vi packar våra varor med fotopapper som är gjort av kolfiber för att hålla innehållet dolt för röntgenskanner. Vi kan gömma dina värdesaker i sådana omärkliga föremål som leksaker, videokassetter, souvenirer och andra föremål i ditt tycke.

● Det finns ingen anledning att vara orolig när du använder rekommenderat brev som måste kvitteras; den enda skillnaden är att rekommenderat brev kan spåras, och resten av procedurerna är helt desamma som om du använde vanlig post.

Att göra en beställning

Observera att du kan beställa varor som värderas minst till kr 1134,90 eftersom vår fasta fraktavgift är kr 283,73. Därför måste du köpa produkter till ett värde av minst kr 851,18 för att kunna göra en beställning i vår butik.

Att göra en beställning är helt enkelt. Du ska bara:

  • Lägga de varor du vill ha i din varukorg;
  • Fortsätta till kassan;
  • Fylla i din adress och kontaktuppgifter;
  • Välja knappen ”Beställ” från rullgardinsmenyn.
  • Om du väljer att betala med kredit- eller betalkort kommer du att sändas till en säker extern kassasida där du kan ange din betalningsinformation.
  • Om du vill betala med någon av de andra betalningsmetoder som vi accepterar kommer du att få en faktura till din e-postadress kort efter att du har slutfört din beställning. Detta kommer tillsammans med alternativa betalningsinstruktioner.

Betalningsprocess

STEG 1:

VÄLJ DIN BETALNINGSMETOD

Vi respekterar våra kunders integritet och strävar efter att erbjuda så många betalningsalternativ som möjligt.

KREDITKORT

Vi behandlar kreditkortsbetalningar snabbt och säkert och accepterar kort från de flesta större kreditkortsleverantörer, inklusive:

BETALKORT

Kunder som är försiktiga med att avslöja sin kreditkortsinformation på nätet kan använda ett av de följande vanligaste betalkorten:

ONLINEÖVERFÖRING

Vi rekommenderar att du använder PayPal eftersom det är en välrenommerad och, viktigast av allt, pålitlig betalningslösning.

KRYPTOVALUTOR

Om du vill vara helt anonym från början kan du använda Bitcoin vilket är en populär betalningsmetod bland våra långsiktiga kunder.


STEG 2:

FORTSÄTT TILL BETALNING

Om det är första gången du beställer hos vår butik, rekommenderar vi att du inte använder kreditkort. I stället föreslår vi att du betalar med PayPal eller Bitcoin. Betalningar som görs av kunder som använder dessa metoder behöver inte valideras. När konsumenter använder dessa betalningsmetoder genomförs deras transaktioner snabbare och de får 10 % rabatt på stora beställningar.

Om du gillade din första beställning och vill göra en annan kan du väl betala med kreditkort oavsett belopp och du får rabatt på eventuella efterföljande beställningar.


STEG 3:

BEKRÄFTA DIN BETALNING

Gå till OrderStatus.live och ange ditt beställningsnummer och e-postadress för uppdateringar för att se om din betalning har verifierats, avvisats eller fortfarande väntar på att bli verifierad.

När din betalning har verifierats ska du också kunna kontrollera om din beställning är redo att skickas och/eller redan skickas.


SPÅRNINGSPROCESS

STEG 1:

HITTA DIN SPÅRKOD Vi kommer att skicka dig en faktura om köpbekräftelse som innehåller din spårkod inom 2-5 arbetsdagar efter att din betalning har verifierats. Fakturan kommer även att vara tillgänglig att kolla på vår webbsida i ”Beställningshistorik” på sidan Mitt konto


STEP 2:

SPÅR DIN BESTÄLLNING ONLINE

För att garantera högsta nivå av integritet och leveransframgång, skickas försändelser från många logistiskknutpunkter runt om i Europa och Asien.

  • Vänligen använd AfterShip.com för att spåra leverans till Kanada, Europa, Asien eller Sydafrika om din beställning ännu inte har anlänt till Sverige.

LEVERANSPROBLEM

När vår personal på egen hand har fastställt att du inte tagit emot din beställning kommer de så snabbt som möjligt att utreda och åtgärda dina beställningsproblem.

VÅRA ERSÄTTNINGSGARANTIER

Om din beställning inte är uppfylld, försvann under transporten, och varorna du fick är felaktiga, trasiga, kanske saknas eller blivit utgånga när de anlände, garanterar Perfektionist- sverige.com att du får exakt vad du betalat för. Detta gäller också om dina varor beslagtogs vid tullkontroll på vägen (ett mycket osannolikt scenario),

Då kommer vår personal att avgiftsfritt ersätta och skicka om dina varor, eller erbjuda dig en delvis återbetalning, kreditering eller rabattkupong för dina framtida beställningar.

ERSÄTTNINGSBEGÄRAN ELLER KOSTNADSFRI ERSÄTTNING

Om du har blivit utsatt för någon av de ovannämnda situationerna ber vi om ursäkt och rekommenderar att du kontaktar oss så snart som möjligt samt skickar följande uppgifter:

  • Din beställningskod och dina kontaktuppgifter
  • Fotografier av allt du fått, inklusive etiketterna på yttrekartongen (att spela in en video när du packar upp ditt paket för första gången är bäst).
  • Om några produkter i ditt paket beslagtogs, vänligen skicka en skannad kopia eller foto av det officiella meddelandet om beslagtagande och ange alternativ leveransplats dit vi kan skicka om de saknade varorna.

Detta för att hjälpa vår personal att utreda ditt ärende och förhindra liknande problem i framtiden. I de flesta fall svarar vi inom två arbetsdagar och meddela resultatet av vår utredning. Därefter ska vi behandla dina varor för återsändning inom tre arbetsdagar.

Kontakta oss

Vänligen fyll i formuläret nedan om du har några frågor om våra produkter eller tjänster. Våra kunniga kundtjänstrepresentanter hjälper dig gärna med att välja lämpliga produkter och till och med ordna en steroidcykel som är anpassad för din kropp, konditionsnivå och atletiska mål.